Jännekatu 2

20760 Piispanristi

+358 40 484 8822

Kino Piispanristi kassa

Kassa avoinna päivittäin

30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

 

Elämyspolku ja koulukino

 

Järjestämme edullisia koulukinonäytöksiä oppilaitoksille. Koulukinon johtoajatus on yksinkertainen ja selkeä: mahdollisimman monen koululaisen tulisi nähdä elokuva koulupäivän aikana oikeassa elokuvateatterissa ja saada käsitellä näkemäänsä jälkikäteen.

Elokuva lumoaa elokuvateatterissa, ja onnistuneeseen katsomiskokemukseen kuuluu katsojan halu jakaa tunteensa ja huomionsa elokuvasta toisten kanssa. Se tekee elokuvateatterissa nähdystä elokuvasta loistavan mediakasvatuksen välineen.

Jokainen opettaja, kannustamalla keskusteluun ja jakamalla omat oivalluksensa ja tunteensa elokuvasta oppilaiden kanssa, on mediakasvattaja.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee taloudellisesti Koulukinoyhdistystä ja haluaa näin kannustaa mediaopetuksen sisällyttämistä koulujen perusopetukseen. Elokuviin liittyvät opetusmateriaalit ja lisätietoja koulukinosta löydät osoitteesta: www.koulukino.fi

Koulukino-näytösten hinta alkaen 6,50e/oppilas, minimiveloitus 25 osallistujan mukaan. Opettajat ja/tai avustajat pääsevät näytökseen aina veloituksetta. Näytöksen hintaan vaikuttaa valittu elokuva sekä ajankohta. Koulukinonäytös on mahdollista järjestää arkipäivisin 8-16 välisenä aikana, muut ajankohdat erikseen sovittavissa.

Koulukinoon liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä teatteripäällikkö Ida Nylundiin
 
sähköpostitse ida@cinemahouse.fi
tai puhelimitse 040 669 2706 (arkisin 9-16 välisenä aikana.)