Kung Fu Panda 4 (ruotsiksi)

 • Ruotsinkielinen
 • 94 min
 • 7 vuotta. Täysi-ikäisen seurassa ikäraja on 3 vuotta pienempi. Ei koske K18
 • Finnkino
 • ruotsi

 • to 25.4. 18:00 Sali2 Vapaita paikkoja: 48 Varaa tästä
  to 25.4. 18:00
  Sali2
  Vapaita paikkoja: 48 Varaa tästä

I vår, kommer komedi-ikonen Jack Black, för första gången på nästan ett årtionde, tillbaka i rollen som Po, världens mest osannolika kung fu-mästare, i ett roligt nytt kapitel i Dreamworks Animations älskade actionkomedi-franchise: Kung Fu Panda 4.

Efter att, i tre dödsföraktande äventyr, ha besegrat skurkar i världsklass med sitt oöverträffade mod och sina galna kampsportfärdigheter, uppmanar ödet Po, Drakkrigaren (Golden Globe-nominerade Jack Black), att… ta och lugna ner sig lite. Mer specifikt, han är utvald att bli andlig ledare i Fredens Dal.

Det ställer till med ett par uppenbara problem. För det första, så vet Po lika mycket om andligt ledarskap som han gör om Paleo-dieten, och för det andra måste han snabbt hitta och träna upp en ny Drakkrigare innan han kan inta sin nya upphöjda position.

Övrigt: Ännu värre är att det nyligen dykt upp en elak, mäktig magiker; Kameleonten (Oscar®-belönade Viola Davis), en liten ödla som kan förvandla sig till vilken varelse som helst, stor som liten. Kameleonten håller sina giriga, pliriga små ögon på Pos Visdomens Stav, som skulle kunna ge henne kraften att återkalla alla de mästerskurkar som Po besegrat och skickat till andevärlden.

Så, Po kommer att behöva lite hjälp. Han hittar den (typ?) i form av den kvicka och listiga tjuven Zhen (Golden Globe-belönade Awkwafina), en Korsakräv som verkligen tar sig in under pälsen på Po men vars färdigheter kommer att visa sig ovärderliga. För att skydda Fredens Dal från Kameleontens reptilklor måste denna komiska, udda duo samarbeta. Samtidigt kommer Po att upptäcka att hjältar kan finnas på de mest oväntade platserna.