Kino Piispanristi

Helmikuussa 2017 perustettu Kino Piispanristi on kahden yrittäjän, Henry Erkkilän ja Antti Juntusen, pyörittämä nelisalinen täyden palvelun 286-paikkainen elokuvateatteri Kaarinan Piispanristillä. Kahdella salilla toimintansa aloittanut leffateatteri laajentui kahdella lisäsalilla ja baarilla nykymuotoonsa vuonna 2021.

Teatterin jokainen sali on varusteltu huippuluokan laser-projektorilla sekä muhkealla äänentoistolla ja todellisena kirsikkana kakun päällä on 39-paikkainen VIP-sali nahkanojatuoleineen. Popcornit ja muut herkut valmistuvat paikan päällä samojen yrittäjien Nordic Snacks -yhtiön toimesta.

Yrittäjien elokuvatausta on lähtöisin kiertävästä Kinotourista ja nykyään Kino Piispanristin lisäksi Kino-teattereita voit löytää myös Turusta (legendaarinen Kino Diana Humalistonkadulla) sekä Laitilasta (Suomen vanhimpiin kuuluva v. 1942 perustettu Kino Laitila).

Meillä viihdytään vauvasta vaariin ja täällä voit järjestää vaikkapa Leffasynttärit, työpaikan virkistyspäivät tai yksityisnäytöksen ihan muuten vain.

Tervetuloa elokuviin Kino Piispanristille!

Kino Piispanristi
Jännekatu 2
20760 Piispanristi

Avaamme teatterin kassan päivittäin 30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Aukioloaikojen ulkopuolella tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta:

info@kinopiispanristi.fi

Kino Piispanristi kassa
040 484 8822

Henry Erkkilä (klo 9-17)
050 567 7587
henry@cinemahouse.fi

Antti Juntunen (klo 9-17)
040 419 4628
antti@cinemahouse.fi

Yritysmyynti, yksityisnäytös ja muissa varausasioissa ole yhteydessä Antti Juntuseen!