Helmikuussa 2017 perustettu Kino Piispanristi on kahden yrittäjän, Henry Erkkilän ja Antti Juntusen, pyörittämä nelisalinen täyden palvelun 286-paikkainen elokuvateatteri Kaarinan Piispanristillä. Kahdella salilla toimintansa aloittanut leffateatteri laajentui kahdella lisäsalilla ja baarilla nykymuotoonsa vuonna 2021. Teatterin jokainen sali on varusteltu huippuluokan laser-projektorilla sekä muhkealla äänentoistolla ja todellisena kirsikkana kakun päällä on 39-paikkainen VIP-sali nahkanojatuoleineen. Popcornit ja muut herkut valmistuvat paikan päällä samojen yrittäjien Nordic Snacks -yhtiön toimesta.

Yrittäjien elokuvatausta on lähtöisin kiertävästä Kinotourista ja nykyään Kino Piispanristin lisäksi Kino-teattereita voit löytää myös Turusta (legendaarinen Kino Diana Humalistonkadulla) sekä Laitilasta (Suomen vanhimpiin kuuluva v. 1942 perustettu Kino Laitila).

Meillä viihdytään vauvasta vaariin ja täällä voit järjestää vaikkapa Leffasynttärit, työpaikan virkistyspäivät tai yksityisnäytöksen ihan muuten vain.

Tervetuloa elokuviin Kino Piispanristille!