Jännekatu 2 

20760 Piispanristi

Puhelin kassa

+358 40 484 8822

 

Kassa avoinna päivittäin 30min.

ennen ensimmäisen näytöksen alkua

 

Yritysliput

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin. Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yritysasioissa teitä palvelee yrittäjä Antti Juntunen Ota yhteyttä! antti@cinemahouse.fi tai soita 0404194628

Yksityisnäytös - yrityksellesi tai lähipiirillesi

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Piispanristin elokuvanäytöksellä! Kino Piispanristi vuokraa elokuvasaleja myös yksityistilaisuuksia varten - tämä on loistava idea esimerkiksi virkistäytymispäivää tai pikkujouluja ajatellen. Tarjonnastamme löytyy neljä erikokoista salia, kolme tavallista sekä olohuonemainen VIP-sali, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Järjestä vaikka leffojen suurkuluttajalle elokuva-aiheiset polttarit, syntymäpäivät tai illanvietto työporukalla!
Meillä on vaivatonta järjestää myös esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia.
Kino Piispanristillä on mahdollista nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva.
Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Kokoustilat

Elokuvateatterisalin penkillä jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun asti! Kino Piispanristin salit ovat erinomaisia kongressi- ja kokoustiloja. Tarjonnastamme löytyy neljä erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Salien kapasiteetit vaihtelevat VIP-salin 39 paikasta jopa 95 paikkaiseen saliin 1.
Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta.
Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.