Jännekatu 2

20760 Piispanristi

+358 40 484 8822

Kino Piispanristi kassa

Kassa avoinna päivittäin

30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Yritysliput

Yritysleffaliput ovat loistava mahdollisuus tarjota työntekijöille, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille piristystä arkeen. Yrityslipuilla mahdollistat viihtyisän elokuvaillan minkä tahansa ohjelmistossa olevan elokuvan parissa. Yrityslippu ei käy maksuvälineenä erikoisnäytöksiin. Yritysliput ovat voimassa 12kk. Yrityslippu vaihdetaan kassalla haluamanne esityksen lippuun. Minimitilausmäärä yrityslipuille on 20kpl. Liput saat myös omalla logolla sekä tervehdykselläsi painettuna. Tällöin minimitilausmäärä on 100 lippua.

Yritysasioissa teitä palvelee yrittäjä Antti Juntunen Ota yhteyttä! antti@cinemahouse.fi tai soita 0404194628

Yritysnäytös

Koe ainutlaatuinen mahdollisuus virkistäytyä Kino Piispanristin elokuvanäytöksellä! Kino Piispanristi vuokraa elokuvasaleja myös yksityistilaisuuksia varten. Tämä on loistava idea esimerkiksi firman virkistäytymispäivää ajatellen. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia. Kinossa on mahdollisuus nähdä joko ohjelmistossa pyörivä elokuva tai nähdä ennakkonäytöksenä ensi-iltaan tuleva elokuva. Erotu siis muista ja tarjoa unohtumaton elokuvaelämys tilaamalla yksityisnäytös haluamastanne elokuvasta!

Kokoustilat

Elokuvateatterisalin penkillä jaksaa istua pidemmänkin seminaarin alusta loppuun asti! Kino Piispanristin salit ovat erinomaisia kongressi- ja kokoustiloja. Tarjonnastamme löytyy kaksi erikokoista salia, jotka tarjoavat puitteet niin suurille kuin vähän pienemmillekin tilaisuuksille. Salissa 1 on 94 istumapaikkaa ja salissa 2 on 64 istumapaikkaa. Kinossa on vaivatonta järjestää esimerkiksi koulutuksia, seminaareja, esityksiä tai juhlia. Salien huippuluokan akustiikka ja äänieristys takaavat toimivan ja häiriöttömän tilaisuuden sujumisen. Salien jyrkkyys takaa hyvän näkyvyyden jokaiselta paikalta. Näin esimerkiksi luennon pitäminen saleissa onnistuu mainiosti.